Reguliere Motorrijlessen

Bij motorrijschool Motorrijbewijspoint Brabant kun je naast een spoedopleiding voor het motorrijbewijs ook kiezen voor een reguliere motorrijopleiding. Met de reguliere motorrijopleiding kun je losse motorrijlessen nemen en deze na afloop aan jouw vaste rij-instructeur betalen. Echter geven wij je het advies om de motorrijlessen in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent, hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten zullen gaan bedragen om het motorrijbewijs de eerste keer te kunnen gaan halen.

De motorrijopleiding start bij motorrijschool Motorrijbewijspoint Brabant met een vrijblijvende rijtest van twee uur. De kosten van deze rijtest bedragen € 85,00. Bij de rijtest maak je kennis met jouw vaste rij-instructeur. De rij-instruceur zal al jouw vragen beantwoorden, bekijken hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de motorrijopleiding zullen gaan worden.

De motorrijlessen kunnen worden gevolgd op een lichte en zware categorie motor voor de A1, de A2 en de A categorie.

Motorrijbewijspoint Brabant streeft ernaar dat je direct de eerste keer slaagt voor jouw motorrijbewijs. De motoropleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motorrijlessen snel alle vaardigheden die van je op de motorexamens AVB en AVD worden verwacht. Voor dit spannendste gedeelte van de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid!

Motorrijbewijspoint Brabant motorrijlessen

De reguliere motorrijopleiding kan bij Motorrijbewijspoint Brabant plaats vinden op alle werkdagen van 08.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 – 17.00 uur. Alle extras die Motorrijbewijspoint Brabant biedt, zoals de online theoriecursus en de praktijk rijexamens AVB en AVD, kunnen in overleg worden ingepland naar eigen voorkeur.

De kosten van een losse motorrijles van 60 minuten bedragen € 43,50. De kosten van de complete en zeer uitgebreide online theoriecursus met ruim 1.000 CBR examenvragen bedragen 59,50 en is gratis te ontvangen bij het nemen van een lespakket.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest!